header image

Vjaćaslav Konev 24. – 26.10.2014.

Najbliži suradr.Vjačaslav  Konevdnik,  kojeg osobno podučava  dr. Grigori Grabovoi, njegov odvjetnik Vjačaslav Konev  /Конев Вячеслав /,  učenik od 2004. Novih Znanja iz Tjumena, predavač autorskih seminara  dr. Grabovoi-a. 

Vjačeslav je diplomirao na Medicinskom i Pravnom fakultetu. Specijalizirao je psihijatriju i radio 3 godine Danas obavlja pravničke poslove i održava predavanja autorskih seminara u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Mađarskoj, Francuskoj.  Ima iskustvo u praktičnoj primjeni tehnologija kod iscjeljivanja ljudi.

 

Naučite kako pomladiti sebe

i kako aktivirati vlastite potencijale!

Autorski seminar dr. Grabovoi-a

 „Učenje o Bog”

“O DUHU”

I

“POMLAĐIVANJE”

 

Vi ste rođeni da biste bili zdravi  i mladi !

 KAKO ?

 Naučite koristiti  svoju Svijest!

Ovo Znanje uči nas kako upravljati svojim životom, kako biti sretan, kako ostati  zdrav i mlad i kako živjeti u izobilju, uči nas kako raditi za sveopći spas i harmoničan razvoj svih nas!

Tehnologije razvoja svijesti za samostalno rješavanje zdravstvenih, emotivnih i financijskih probleme odsada i u vašim rukama!

„Prema Grabovoiu cijeli svijet ima informativnu strukturu. Čovjek  je svjetlosna struktura koja nosi informaciju. Bolest je informacija, svaka situacija predstavlja skup informativnih objekata i odnosa oko sebe. Čovjek je Svojom Sviješću sposoban promijeniti informaciju, a tim činom rješava se bolesti i živi u harmoničim odnosima. Sposoban je upravljati događajima što znači imati harmonične poslovne i obiteljske odnose i financijsku situaciju. Sposoban je iscjeliti i očuvati svoje zdravlje, zdravlje svoje obitelji i  pomoći drugome.“

 

 Donesite odluku  i pridružite se !

Na trodnevnom seminaru je detaljno obrađena  temeljna tema “Učenje o  Duhu” i naj traženija tema  “Pomlađivanje”.

 “Pomlađivanje” upoznajemo  dvije glavne podjele:

  •  pomlađivanje prema kliničkim pokazateljima
  •  pomlađivanje prema osobnoj  želji osobe.

Prvi dio razmatra pojam “Mladost” i “Starost” s gledišta čovjeka i Boga.  Analizira se obrazloženje i 4 faze same tehnologije pomlađivanja kroz koju možete postići izlječenje kompleksnih bolesti, koje osoba nije imala u mladosti. Također se posvećuje  pozornosti blokadama, koje bi mogli otežati postizanje praktičnih rezultata pomlađivanja.

Tehnologije pomlađivanja  doprinose poboljšanju zdravlja, kao i povećanju  sposobnost prilagodbe na ekološke promjene,  te prevladavanju složene psihološke i problematične situacije u svakodnevnici koja zahtijeva značajan ljudski napor da ih savlada.

Razmatranje metodologije pomlađivanja zbog osobnih razloga, odnosno estetskih, bez postojanja zdravstvenih problema, odnosi se na prethodnom razmatranju potrebnih parametara, koje osoba mora znati kako bi postigla praktične rezultate.

Korištenje same metodologije pomlađivanje prema osobnoj  želji osoba doprinosi razvoju sposobnosti rada sa informacijskim nivom i razvoju vidovitosti.

Teoretski materijal, koji ima izravno praktično značenje će pomoći u primjeni metodologije pomlađivanja  i prevladavanja otpora Kolektivne Svijesti.

 “Učenje o Duhu”

 

“Što je čovjek?

Čovjek je struktura Duše – Duha – Svijesti i Tijela. Tijelo je nosač Duše. Duh je energija koja živi u tijelu. Svijest je struktura koja dozvoljava Duši da upravlja našim tijelom. Naše tijelo je materijalni dio Duše i preko strukture Duha i Svijesti uređuje  naizmjenično djelovanje Duše sa realitetom koji je ona stvorila.

Duh je volja Stvoritelja u Duši.

Duh je život, bez duha ne mogu postojati naše stanice.

Duh je djelovanje Duše i postoji bez vremena i prostora.

Duh prenosi informacije Duši i stvara materijalnu realnost. ”

Ovo je mali dio gradiva koji učimo na seminaru ” O Duhu”.  Kako ostvariti komunikaciju sa svojom Dušom i Duhom, kako  ga koristimo za iscjeljivanje i upravljanje.

Na seminaru razmatramo pojam  “Duha”, njegovo djelovanje te   procesa zajedničkog  djelovanje Duha Stvoritelja i Duha čovjeka.

Svjedočanstva sa seminara “Organizacija Sreća i Upravljanje vremenom” održan u  Zagrebu, svibanj 2014.

Odličan seminar. Približeno nam je duhovno znanje  vrlo jednostavno i vrlo detaljno tako da nam je sve jasno.

    Nevenka Š.

Seminar V. Koneva je vrlo dubok, moćan, dinamičan ali i zahtjevan na svim razinama. Jako sam sretna da sam prisustvovala seminaru ” Organizacija Sreće” , čista radost i sreća jedna viša vibracija svjesnosti. Seminar “Upravljanje vremenom” je posve nova dimenzija razumijevanja. Fantastično objašnjeno!

Branka G.

Gospodin Konev je apsolutno predivan predavač.Do sada nisam bila niti na jednom predavanju na kojem bih osjetila toliko duhovne energije. Sa puno ljubavi nam želi prenijeti što više znanja u vrlo malo vremena.  Rad za harmoničan razvoj svijeta je prekrasan rad i za naš mikrosvijet 

 V.P. 

Zahvaljujem na seminaru. Doživljavam Znanje kao praktične upute ( niz uputa i tehnika) za Novi Život, za otkrovenje koji je svojevrsni vrhunac svih dosadašnjih životnih iskustava, kako duhovnih, tako i životnih, praktičnih, svakodnevnih iskustava. G. Vjačaslav je odličan predavač, a kao čovjek  – inpresionirao je lišen negativnih aspekata . Hvala!  

   J.S.

Ushit koji sam proživjela slušajući o Sreći i tehnologijama upravljanja srećom je zasjenio i najsmjelija očekivanja.Potpuno novi pristup pojmu, osjećaju i stanju SREĆE. Hvala g. Konevu na odličnom predavanju i objašnjavanju nepoznatih procesa i postupaka za osobni i makro razvoj.                                                                                         

Milica O.

Smatram da smo imali veliki blagoslov i privilegiju dobiti ovakvog predavača koji nam je na jednostavan način logiči, smireno i sa posebnom energijom donio učenje dr. Grigori Grabovoia. Zahvaljujem i organizatorima na dobro obavljenom poslu koji je omogućio ovakvu prezentaciju. 

Silvana Sablic.

Još jednom se potvrdila ona stara izreka: ” učitelj će doći kad je učenik spreman”. Ovaj  je seminar odgovor na moje traženje za dubljim smislom i razumijevanjem funkcioniranja svemira, svijeta i čovjeka  u njemu. Hvala svima koji su mi omogućili ovo jedinstveno iskustvo,hvala za znanje koje daje neslućene mogućnosti harmonične promjene za dobrobit svih nas i svijeta u cijelini.

Sunčica Kužilek Pistotnik prof.

 Jako sa zadovoljna, čak oduševljena. Dobila sam puno znanja i puno tehnologija, vrlo jednostavnih.Naročito mi se sviđaju teme “Ljubav” i “Sreća”. Ako bude moguće rado bih opet prisustvovala njegovom idućem seminaru. Sretna sam da sam prisustvovala predavanju g. Koneva.

Ana Rosić

 Ne trebate biti u potrazi za Znanjem izvan Hrvatske

Nova Znanja imamo SAD u Hrvatskoj !

Autorski seminar  „Učenje o Bogu – Pomlađivanje i Učenje o Duhu“

vrhunskog predavača kojeg  je osobno obučavao autor.

SEMINAR: Učenje o Duhu i Pomlađivanje

PREDAVAČ: Vjačaslav Konev

DATUM:  24. – 26.10.2014.

VRIJEME:  09:00 – 16:00 h

MJESTO: Zagreb, Hotel Antunović

CIJENA: 250 eura

Na seminaru  polaznici dobivaju potreban materijal  na hrvatskom jeziku. Po završetku seminara   uručuju se certifikat.

 

Zbog velikog zanimanja i ograničenog broja mjesta, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

 

Iskoristite priliku  

  • Postanite i Vi polaznik seminara “Novog znanja”
  • Naučite “Novo znanje” korisno za sebe i svoje bližnje
  • Nešto što će vas potaknuti na daljnji rad na sebi i svojoj okolini
  • Nešto što će vaš djelić svemira učiniti boljim mjestom

 

prijava_dugme

 

Organizator:      Smart Studio – Razvoj Svijesti

Sanja Milanović   licencirani predavač učenja G.P. Grabovoi

Osiguran prijevod predavanja na hrvatski jezik

Rezervacije:                         e-mail:info@theta4life.com
Kontakt osoba :                  Sanja     mob: +098 933 4256
Mjesto :                                Zagreb, Hotel Antunović

Podijeli sa drugima:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone