header image

Blog

Koncentracija na brojčane nizove

Svaki broj ima svoju vibraciju – energetsku i duhovnu. Struktura te vibracije se aktivira  izgovaranjem misaonim (duhovnim) ili verbalnim (logičkim) načinom, neovisno na kojem jeziku.  Područje svijesti je povezana sa brojevima – koncentracija na brojeve aktivira vibracije u tim područjima. Koncentracija na brojčane nizove pomaže razvoju Duha i širenju Svijesti.

Brojčani niz je pomoć u strukturiranju našeg nivoa Svijesti koja ima kontrolu našeg zdravlja i događaja.

Što je koncentracija?

Koncentracija je stanje mira u umu i usmjerenost pažnje (fokus) na zadani proces. Imamo svjesnost sebe, svoje namjere (postavljen zadatak), praćenja i upravljanja čitavim procesom.

Koncentracija je kreativni proces svakog pojedinca. To znači da nema ograničenja, niti pogreške.

Brojčane nizove možemo aktivirati na dva načina. logičkim ili duhovnim djelovanjem.

Logički način znači napisati brojčani niz na papir, u  mislima ili glasno izgovarati par puta niz. Biti fokusirani na tu radnju izgovaranja, optičkog opažanja i naše namjere  (npr. iscjeljenje) da pomoću brojčanog niza vratimo tijelo u NORMU.

U duhovnom upravljanju zamislimo da stojimo u  velikoj sferi.  Na unutarnjoj strani sfere  mentalno pišemo  brojčani niz koji osvjetljavamo impulsom iz srčane čakre.

Grabovoi navodi još jedan primjer:

” Sjedimo u tišini i smireno.  Zamislimo da smo u sferi, pored nas nalazi se  sfera  poput lopte koja predstavlja naš zadatak ( npr. ozdravljanje). Na površini sfere ispišemo brojčani niz konkretne dijagnoze. Vidimo brojčani niz kako se kreće po obodu sfere. Brojevi mogu biti različite veličine i boje. Pratimo svaki broj, njegov oblik ( veliki, mali, tanki, deblji) i boju ( crveni,  plavi, zeleni, žuti… ). Brojčani niz  osvjetljava našu sferu  i ona počinje sve jače svijetliti. Jedan broj niza  može jače svijetliti.  Usmjerimo svoju pažnju na taj broj. U isto vrijeme u svojoj svijesti osim broja vidimo sebe potpuno zdravim uz osjećaj mira i spokoja u srcu. ”

“…Koncentracija može biti vođena da svakom broju dodijelimo simbol  iz vanjskog svijeta ili osjećaj. Na primjer, drvo je broj jedan, ljubav je broj dva … Možemo zamisliti kocku i na stranicu napisati broj ili cijeli niz.”

Zvuči komplicirano? Nije !

To je kreativno igranje koncentracijom na brojeve. Možete kreirati vlastite koncentracije. Bit koncentracije je da pored lijeve  (logičke) strane  mozga, aktiviramo i desnu ( intuitivnu) stranu mozga.

Mehaničko ponavljanje ne daje rezultat, jer mozak – svijest sadrži i druge misli.

Koncentracija je usredotočiti se na brojeve. 

Grabovoj naglašava da je to kreativni proces u kojem važnu ulogu ima vaša intuicija. Kako nas vodi intuicija , to slijedimo. Što češće radimo koncentracije na brojčane nizove, proces je brži. Autor navodi da je u početku sporije, a zatim sve brže.

Uspjeh ne može izostati!

 

 

 

Podeli ovo:
O autoru
Sanja Milanović
http://www.theta4life.com