header image

Blog

Grigori Grabovoi  o Brojčanim nizovima

harm sadašnjosti

… Brojka je najstariji izvor svete informacije.  Brojevi  su po svojoj prirodi  vječni i dio Božje Riječi sa čovječanstvom u isto vrijeme.  Brojevi su sastavni dio biblijske priče, koja djeluje kao posrednik između ljudske i božanske percepcije … ”

 

“U ljudskoj svijesti, postoje dijelovi povezane sa svakom znamenkom.  Fokusiranje na jednu znamenku u dijelu svijesti javlja se vibracija. Na bilo kojem jeziku izgovoreni broj ima istu vibraciju… ”

 

” Proces obnove pomoću  koncentracije  na brojčani niz, čovjek mijenja svoj ​​duhovni svijet u smjeru vječnog razvoja. U isto vrijeme stvara svoju iskonsku bit vječnu, koja je u stanju stvoriti tijelo zauvijek. Uz pomoć znanja, koje čovjek prima pri tome što koristi brojčane nizove,  čovjek ukazuje na duhovno stanje, što predstavlja vječnost. ”

 

“417584217888 Ovaj brojčani niz je izvor svih informacija, nivo vječnog razvoja. Srebrno svijetlo svih brojeva, prelazi na vas, stiže vam misao ( odgovor) na postavljeno pitanje.  Možemo se koncentrirati na cijeli brojčani niz ili na prve tri brojke ovog  niza: 417. Naša svijest razumjeti i  prihvaća cijeli niz u sadržaju prva tri broja  kako bi se postigao rezultat “.

Naša svijesti  percipira da nakon prve tri znamenke slijedi cijeli brojčani  niz –brojčani niz kojeg smo par puta pročitali. Našom namjerom aktivirana je vibracija cijelog  brojčanog niza, a koncentracija može biti samo na prva tri broja. Prva tri broja  sadrže  također frekvenciju “rješenje i skladan razvoj”.

 

Koncentraciju na brojčani niz  možete vježbati na nekoliko načina. Možete brojeve jedan po jedan  izgovarati po redosljedu  sa lijevo na desno  ili sa desna na lijevo.  Možete se koncentrirati na cijeli brojčani niz ili izdvojiti jedan broj niza, njega osvijetliti .

Brojčani niz možete napisati na komad papira ili izravno na kožu, možete pročitati – tiho ili glasno, možete pjevati ili mantrati. Vodite se svojom intuiciom, učinak  je uvijek jednak.

Kod rada je mir u srcu i svijesti. Sve se odvija samo po sebi , bez prisiljavanja i nametanja tokom procesa. Na razini osjećaja je naša percepcija.  Ne ulazite u stanje auto- sugestije, transa i ne dopustite negativnim mislima da vas ometaju.“

 

Izvor: Grigori Grabovoi

Podeli ovo:
O autoru
Sanja Milanović
http://www.theta4life.com